Партньори
Партньори
Партньори
Moeller

Moeller – Автоматизация и Разпределение на енергията


Moeller group, базирана в Бон, Германия, е един от водещите, световни доставчици на системи и компоненти, отнасящи се към енергийното разпределение и индустриалната автоматизация, инфраструктурата и жилищните приложения. Компанията се фокусира единствено върху областите на основния си бизнес, а именно Управляващи и Командни устройства, Моторни стартери и Електрозадвижвания, Автоматични прекъсвачи и Сградна автоматизация.

 

 Moeller има силно международно присъствие. Създадена през 1899 г., компанията има ефективна мрежа за продажби във всички актуални целеви пазари, бидейки представена в над 90 държави в света от 32 дъщерни дружества и над 350 търговски офиси и дистрибутори. Благодарение на международната производствена структура, съставена от 16 производствени единици, е възможно използването на предимствата от взаимодействие с регионалните центрове и възползване от възможностите, дадени от глобалното развитие на пазарите.


 

 Moeller в момента има около 8700 (04/30/2006) служители, а през финансовата 2005/2006 година реализирани общи продажби на стойност 890 милиона евро.

 

 

От сто години и за в бъдеще - Нововъведения, които допринасят за успеха на нашите клиенти

 

От основаването си през 1899 г., фирмата винаги е обръщала внимание на творческия начин за управление на енергията, давайки му насока, форма и приложение. Сега клиентите на Moeller навсякъде по света прилагат икономични решения, включващи висококачествените продукти  за приложения, толкова разнообразни, колкото са и съоръженията в електрическите системи за управление на промишлени или строителни обекти и автоматизация на производствени процеси и машини.

 

 

Продуктовата гама предлагана от  фирмата разделена в няколко категории:

 

-апарати за защита: автоматични прекъсвачи, разединители, моторни защити, термични защити, дефектнотокови защити и др.;
-апарати за управление: контактори, релета, пускови устройства, модулни електрически апарати, таймери, индустриални контролери;

-апарати за контрол и индикация: бутони, лампи, превключватели;
-честотни преобразуватели за управление на двигатели;
-метални и пластмасови табла, стоящи шкафове.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 


 


www.moeller.net

Партньори

  • Moeller
  • Mennekes
  • Flexicon
  • Hyundai