Partners
Partners
Partners
Chint

 

CHINT(ЧИНТ)

 
CHINT е водещa фирма в производството на нисковолтова електрическа апаратура и електроразпределението. Фирмата е класирана на 15-то място в Топ 100 на китайските фирми според списание „Форбс”. CHINT е оценена за номер 1 в  Електроразпределението и производството на апаратура за защита и контрол  в Китай.
 
Фирма CHINT е основана през юли 1984 г. в Уензоу. За 22 години CHINT се равива от домашен цех от 7 работника до водещ производител на електрически продукти, с осем специализирани бранша, над 800 специализирани партньора и 16000 служители. Основни продуктови линии на CHINT покриват следните категории: високо-, средно- и нисковолтова апаратура, електроразпределително оборудване, измервателни уреди и инструменти, електрически продукти за строителство и автомобилостроенето.
 
CHINT има изградена солидна търговска мрежа, състояща се от повече от 2000 проект мениджъри из цял Китай. Междувременно компанията е учредила клонове и регионални офиси в САЩ, Средния Изток, Германия, Русия, Бразилия, Украйна, Хонконг и Великобритания. Фирмата има международна търговска мрежа, обхващаща повече от 70 страни по целия свят.
 

Основна продуктова гама, с която фирма ВАЛелектрик представлява CHINT на нашия пазар:

 
- апарати за защита: автоматични прекъсвачи, разединители, моторни защити, термични защити, дефектнотокови защити и др.;
- апарати за управление: контактори, релета, пускови устройства, модулни електрически апарати, таймери;
- апарати за контрол и индикация: бутони, лампи, превключватели;

- крайни изключватели.

 


www.chint.com

Partners

  • Moeller
  • Mennekes
  • Flexicon
  • Hyundai